Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε δουλειά ο Φορτούνης

Έπιασε δουλειά ο Φορτούνης
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 11:48

Νέα αρχή, για τον Κώστα Φορτούνη, στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας άσος ενεργοποιήθηκε και μπήκε ξανά σε πρόγραμμα με την ομάδα. Ο Φορτούνης, η ανανέωση του συμβολαίου του οποίου ανακοινώθηκε μόλις πριν ελάχιστες ημέρες (27/8) άρχισε άμεσα να δουλεύει ξανά με την ομάδα.

Στόχος του Κορμπεράν, ο οποίος προφανώς είχε κάποιο λόγο στην επιστροφή Φορτούνη (η ομάδα «διψούσε» για τόνωση στον δημιουργικό τομέα και ο Ισπανός προπονητής το έλεγε, δεν… μάσαγε τα λόγια του) είναι να βάλει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, στην «εξίσωση». Και να πάρει πράγματα από εκείνον.

Θα είναι και αυτό ένα μεγάλο «στοίχημα» για τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έχει πολλή δουλειά να κάνει, ούτως ή άλλως, για να φτάσει τον Ολυμπιακό στο υψηλό επίπεδο, στο οποίο πρέπει να βρίσκεται. Και η ενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι στο χέρι του Φορτούνη να δώσει πράγματα στον Θρύλο και να πάρει και ο ίδιος. Η επιστροφή του στη δράση έφερε ενθουσιασμό και στον κόσμο και πλέον η προσμονή για να δουν οι ΓΑΥΡΟΙ τον Έλληνα άσο σε δράση, μεγαλώνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης