Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βασικούρα» ο «μπόμπερ» και στην Τρίπολη

«Βασικούρα» ο «μπόμπερ» και στην Τρίπολη
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 15:50

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στην Τρίπολη για να πάρει το «διπλό». Ξεκάθαρα. Και απλά. Όχι απλά σαν προσπάθεια, αλλά σαν στόχο. Προσπάθεια θα χρειαστεί και μπόλικη. Ο Ολυμπιακός θέλει και στην Τρίπολη να παίξει επιθετικά και να κάνει το παιχνίδι του. Όπως το έκανε και πέρσι. Και επέβαλε τον ρυθμό του. Βρήκε γκολ. Και κέρδισε. Και στην προσπάθειά του να σκοράρει, όλα δείχνουν ότι ο Κάρλος Κορμπεράν θα βάλει ξανά βασικό τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο «μπόμπερ» όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση βασικού, απόψε στην Τρίπολη. Θα μπει στο αρχικό σχήμα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη, σκοράροντας. Στόχος για τον ίδιο είναι το γκολ. Να «ξεμπουκώσει». Ο Ελ Αραμπί περνάει περίοδο γκίνιας, το παθαίνει αυτό κάθε παίκτης. Ακόμη και ένας με την ποιότητα και την αξία του Γιουσέφ. Και παρόλα αυτά, παραμένει σε τοπ επίπεδο και ο Κάρλος Κορμπεράν τον εμπιστεύεται.

Ο Ελ Αραμπί έχει ιδιαίτερη σχέση με το γκολ και είναι θέμα χρόνου να αρχίσει ξανά να τα… παστελώνει. Απόψε θα έχει άλλη μια ευκαιρία. Στο χέρι του είναι να την αρπάξει και να αρχίσει να μετράει γκολ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης