Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπένετ τιμωρεί Καραντώνη, Ευαγγέλου

Ο Μπένετ τιμωρεί Καραντώνη, Ευαγγέλου
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 16:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέτρα για τη διαιτησία στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0 πήρε ο Μπένετ, μετά την επίσκεψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ «φωτογράφισε» ότι τιμωρεί τους Καραντώνη (Ημαθίας) και Ευαγγέλου (Αθηνών) επειδή ο πρώτος ο διαιτητής και ο δεύτερος ως VAR δεν καταλόγισαν δυο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Έπεσε στο κενό η προπαγάνδα, καθώς πήγαιναν να βγάλουν λάδι τον Ευαγγέλου. Πάντος, το σκάνδαλο είναι ότι χαρίζεται στον Τζήλο ο οποίος χρειάστηκε VAR για να καταλογίσει πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ έκανε... γαργάρα και κόκκινη κάρτα σε βάρος του Κούρτιτς για σκληρό μαρκάρισμα.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Steve Bennet προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Έρχεται άμεσα ο Αμαβί!

Έρχεται άμεσα ο Αμαβί!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την υπόθεση απόκτησης του παικταρά της Μαρσέιγ και ενισχύεται στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Και η ΕΠΟ ξεγυμνώνει τους «μπουρδολόγους»

Και η ΕΠΟ ξεγυμνώνει τους «μπουρδολόγους»

«Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων», αναφέρει η ομοσπονδία για την επίσκεψη Μαρινάκη.