Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε εξαιρετική κατάσταση Μπιέλ και Μπόουλερ!

Σε εξαιρετική κατάσταση Μπιέλ και Μπόουλερ!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:50

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ, την Πέμπτη (1/9). Μιλάμε, για το «μπαμ» του καλοκαιριού, με τον Ισπανό παικταρά να ανεβάζει ποιότητα τον Θρύλο. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, παίρνουν και τον Τζος Μπόουλερ, με δανεισμό από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δύο σημαντικές προσθήκες για τους «ερυθρόλευκους», που γεμίζουν με ακόμη περισσότερη ποιότητα την επιθετική τους γραμμή.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι, ότι τόσο ο 25χρονος Ισπανός, όσο και ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Μπαίνουν και παίζουν, δηλαδή, με το «καλημέρα».

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Μπιέλ μέτρησε ήδη εννιά ματς φέτος με την Κοπεγχάγη, με έξι γκολ και τρεις ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ο Μπόουλερ πρόλαβε και έπαιξε επτά φορές με την Μπλάκπουλ, ενώ σκόραρε και δύο τέρματα.

Σημαντικό, λοιπόν, για τον Κάρλος Κορμπεράν η αγωνιστική κατάσταση των δύο παικτών. Αμφότεροι θα «μπουν» άμεσα στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, ώστε να βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις θέσεις ΑμεΑ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Ιωνικό.