Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ευχαριστώ» των Βετεράνων στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το «ευχαριστώ» των Βετεράνων στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:59

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Μαρινάκη είπαν, μέσω ανακοίνωση τους, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού. Και αυτό, για τη στήριξη του ηγέτη του Θρύλου στον Γιώργο Δαρίβα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» Βετεράνων: «Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, κ. Γιώργος Δαρίβας, ξεπέρασε με επιτυχία ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έλαβε εξιτήριο την Τετάρτη μετά από απαιτούμενη βραχύβια νοσηλεία.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, στάθηκε εμπράκτως και ουσιαστικά στο πλευρό του Γιώργου Δαρίβα, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα και με επιτυχία το πρόβλημα υγείας του.

Αγαπητέ μας πρόεδρε, ο Σύνδεσμός μας και τα μέλη του σας εύχονται να είστε πάντα καλά, να ξεχωρίζετε με τα έργα και την προσφορά σας και να συνεχίσετε να οδηγείτε τον Σύλλογό μας σε πολλές επιτυχίες».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις θέσεις ΑμεΑ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Ιωνικό.