Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σπουδαίος Μαρσέλο και οι κομπλεξικοί! ΠΟΝΟΣ είναι, ΔΕΝ θα περάσει!

Ο σπουδαίος Μαρσέλο και οι κομπλεξικοί! ΠΟΝΟΣ είναι, ΔΕΝ θα περάσει!
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:22

Αν είσαι κομπλεξικός, φαίνεται. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις και πολύ. Κάνει «μπαμ». Όπως «μπαμ» έκανε και ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή του Μαρσέλο. Όταν δεν «αναγνωρίζει» το πόσο μεγάλη είναι αυτή η μεταγραφή και βγάζεις την καφρίλα σου και το κόμπλεξ σου, είσαι απλά για λύπηση.

Ναι, οκ, ωραίο να γίνει η καζούρα, μέσα σε λογικά πλαίσια. Και εννοείται πως όταν σου αρέσει να κάνεις καζούρα, έτσι θα πρέπει και να τη δέχεσαι κιόλας. Αλλά, από αυτό, ως το να μην θες να αναγνωρίσεις τη μεγάλη μεταγραφή του αντιπάλου σου, δείχνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Για να το εξηγήσουμε, δεν περιμένουμε από κανέναν αντίπαλο να μας πει καλό λόγο για την τεράστια μεταγραφή που έκανε ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μαρσέλο των 5 Champions League και των 25 τροπαίων με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως, είναι ωραίο που βλέπεις όλες αυτές τις μέρες φιλάθλους άλλων ομάδων να παραδέχονται αυτήν τη μεταγραφή. Πρέπει να έχεις πρόβλημα για να πεις κάτι αντίθετο. Στην τελική, τον Μαρσέλο φέρνει ο Ολυμπιακός, αν δεν θες να πεις καλό λόγο γιατί πονάς, βγάλε τον σκασμό. Τόσο απλό.

Όμως, ο πόνος των κομπλεξικών είναι μεγάλος. Πολύ μεγάλος. Και μεγάλωσε κι άλλο από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία!

Τέτοιες μεταγραφές, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. ΜΟΝΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μην αγχώνεστε, όμως, παιδιά. ΠΟΝΟΣ είναι, ΔΕΝ θα περάσει!

Τα φιλιά μας...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης