Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΟΙ στον Ναό για τον θρυλικό Μαρσέλο!

ΟΛΟΙ στον Ναό για τον θρυλικό Μαρσέλο!
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:16

«Τρέλα» επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού. «Τρέλα» για τη σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο στον Θρύλο! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έρχεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (5/9), για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Το βράδυ, μάλιστα, στις 20:45, ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία θα πάρει «γεύση» από το «Γ. Καραϊσκάκης» και τους ΓΑΥΡΟΥΣ, τους καλύτερους οπαδούς του πλανήτη!

Οι Πειραιώτες ετοιμάζουν μυθική υποδοχή στον Βραζιλιάνο παικταρά, στον Ναό! Θα γίνει χαμός, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει πώς και πώς την είσοδο του θρυλικού Μαρσέλο στο Φαληρικό γήπεδο.

Τη Δευτέρα το βράδυ, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα… σείεται για τον θρύλο του Θρύλου! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ!

Υπενθυμίζουμε, την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης