Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματιές και στον εξαιρετικό Τσέκα ρίχνει ο Θρύλος (video)

Ματιές και στον εξαιρετικό Τσέκα ρίχνει ο Θρύλος (video)
Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:57

Άλλη μία κίνηση θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός, αποκτώντας έναν κεντρικό μέσο που θα μπορεί και ανάσες να δώσει στον Γιαν Εμβιλά αλλά και να τον ενισχύσει ποιοτικά και να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι που παίζει δανεικός στη Μίλαν.

Βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό τις προηγούμενες μέρες, για την ακρίβεια την ημέρα που δηλωνόταν η λίστα στην UEFA, αλλά διάφορα γραφειοκρατικά λάθη από την αγγλική ομάδα ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε. Το παλεύει, όμως, ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχουν δυσκολίες που αν ξεπεραστούν θα γίνει η μεταγραφή. Για την ώρα, όμως, στον πρωταθλητή Ελλάδας εξετάζουν κι άλλες λύσεις. Και μία δυνατή λύση είναι και ο Μιγκέλ Ρότσα, γνωστός ως Τσέκα.

Ο 27χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος είναι ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τη γαλλική Λιλ. Έψαχνε δυνατό συμβόλαιο, άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν το βρήκε και τώρα λέγεται πως έχει ρίξει την τιμή του. Ακόμη και τώρα που είναι ελεύθερος, η αξία του στο transfermarkt βρίσκεται στα 9 εκατ. ευρώ! Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει και επίσημη πρόταση, όμως φαίνεται πως είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ στην ομάδα και στον Κάρλος Κορμπεράν.

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Τσέκα στο Instagram.

Διαβάστε επίσης