Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Fanatik επιμένει: «Θα επιστρέψει η Τραμπζονσπόρ για Μασούρα»

Η Fanatik επιμένει: «Θα επιστρέψει η Τραμπζονσπόρ για Μασούρα»
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:27

Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση «Τραμπζονσπόρ-Μασούρας». Ο Ολυμπιακός είχε ουκ ολίγες «ενοχλήσεις» από Τουρκία μεριά, για τον Έλληνα εξτρέμ, με την ομάδα των Σιώπη και Μπακασέτα να αναμένεται να… επιστρέψει. Έτσι γράφουν στην Τουρκία και δη στη Fanatik, η οποία τονίζει πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει…

Έδωσε και άλλο εξτρέμ η τουρκική ομάδα και έτσι… ψάχνεται. Ψάχνεται να πάρει άλλον έναν καλό παίκτη στα άκρα. Και ο Μασούρας, Έλληνας (άρα δοκιμασμένη λύση για την Τραμπαζονσπόρ) και διεθνής, με γκολ και ασίστ, αλλά και με γεμάτες χρονιές στην Ελλάδα με τον Θρύλο… προκαλεί.

H Fanatik αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα ότι η Τραμπζονσπόρ θα επιστρέψει, με νέα πρόταση. Αλλά πριν από ελάχιστες ημέρες σας αναφέραμε ότι ο Ολυμπιακός προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα και να τον «δέσει» εδώ, με επέκταση. Να ανεβάσει, έτσι και την τιμή του, αφού ο Έλληνας άσος αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του Πειραιά. Το αν η Τραμπζονσπόρ θα επανέλθει με πρόταση ικανή να τον πάρει, είναι άλλο θέμα. Αλλά ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει πρωτίστως το συμφέρον του. Αγωνιστικά και οικονομικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης