Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «τα βάζει» και με την έδρα

Ο Ολυμπιακός «τα βάζει» και με την έδρα
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:14

Ο Θρύλος έχει απέναντί του απόψε (22:00) μια καλή ομάδα, από το γαλλικό πρωτάθλημα, να αντιμετωπίσει. Η Ναντ είναι μια ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα ανώτερο πρωτάθλημα, με ένταση και παλμό, την οποία ο Ολυμπιακός όμως μπορεί να βάλει «από κάτω», μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει όμως ο Θρύλος να αντιμετωπίσει την ομάδα μόνο… αγωνιστικά.

Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Δεν μιλάμε για καταστάσεις… «εξυγίανσης». Αυτό είναι προνόμιο… εντός των τειχών. Εντός των συνόρων. Άλλο είναι το θέμα. Το «Σταντ ντε λα Μπουζουάρ» είναι ένα γήπεδο «καυτό». Μία έδρα κανονική. Δυνατή. Με παλμό, με ένταση στην εξέδρα, με φωνή και πάθος, οι Γάλλοι οπαδοί θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Θρύλος είναι μαθημένος από «δύσκολες» έδρες. Έχει παίξει σε μεγάλα γήπεδα, έχει παίξει σε «καυτές» ατμόσφαιρες. Άλλωστε, ο ίδιος έχει την πιο «καυτή» έδρα στην Ευρώπη και μια από τις πιο «καυτές» παγκοσμίως! Και ξέρει καλά πως να παίζει, σε τέτοιες συνθήκες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης! Με παρέμβασή του, μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης! Με παρέμβασή του, μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι!

Κεραυνοί από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ, αλλά και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με αφορμή τους σημερινούς ορισμούς διαιτητών στη Σούπερ Λιγκ!