Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρινάκης «τα έχωσε» στον Μπαλτάκο! «Τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα!»

Ο Μαρινάκης «τα έχωσε» στον Μπαλτάκο! «Τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα!»
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:29

Η ξεφτίλα τους δεν έχει όριο! Δεν έχει προηγούμενο! Δεν έχει ταβάνι! Αλλά και το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ο Ολυμπιακός όμως είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ και δεν σταματά! Δεν το βάζει κάτω και κάνει τα πάντα για μην περάσει του «συστήματος» και να μην συνεχιστεί αυτό το «έργο» που πάνε οι «εξυγιαντές» να ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ με τους Έλληνες διαιτητές παντού… Και στα ντέρμπι!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρόντηξε και τα «έχωσε» στον Μπαλτάκο, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Σήμερα τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα».

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, ο ηγέτης του Θρύλου, Πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι με αυτές τις συνθήκες, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί! Είναι σαφές άλλωστε, ότι όσο ορισμένοι προσπαθούν να επιβάλουν ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ κανόνες και νόμους, ισονομία και διαφάνεια δεν θα υπάρχει και έτσι το πρωτάθλημα αλλοιώνεται!

«Καμμιά αγωνιστική δεν θα γίνει αν δεν το πάρεις πίσω και αν δεν συμφωνήσετε με την ομόφωνη απόφαση της Super League, ότι σε παιχνίδια των 5 μεταξύ τους, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στην Αλάνιασπορ ο Χασάν

Στην Αλάνιασπορ ο Χασάν

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την τουρκική ομάδα, για τη μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ και το πράγμα προχωρά. Ήδη στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής.

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης! Με παρέμβασή του, μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης! Με παρέμβασή του, μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι!

Κεραυνοί από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ, αλλά και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με αφορμή τους σημερινούς ορισμούς διαιτητών στη Σούπερ Λιγκ!