Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, για να παίξει απόψε

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, για να παίξει απόψε
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:24

Κρίσιμο το σημερινό ματς. Δυνατό. «Παίζονται» πολλά, αφού με μια καλή εκκίνηση, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Με νίκη απόψε και την άλλη εβδομάδα, στην έδρα του, με τη Φράιμπουργκ, πιάνει άμεσα τους 6 πόντους και παίρνει «κεφάλι» στην υπόθεση πρόκριση. Το σημερινό παιχνίδι, λοιπόν, είναι κρίσιμο. Κομβικό. Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες δεδομένες. Μπα τιμωρημένος, Εμβιλά με ίωση. Αλλά και Ίνμπομ δεν είναι 100% ΟΚ. Αλλά έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, για να παίξει. Έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, να είναι παρών απόψε το βράδυ (22:00) και να βοηθήσει τον Θρύλο.

Και έτσι σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ο Κάρλος Κορμπεράν, εφόσον τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα. Με τον Νοτιοκορεάτη παρών, ο Ισπανός αναμένεται να βάλει τριάδα στα χαφ, για να κερδίσει εκεί τη «μάχη» και να προσπαθήσει να ελέγξει το παιχνίδι. Έτσι, εφόσον ο Χουάνγκ είναι ΟΚ και μπει στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί, θα πάει στον άξονα, μπροστά από Μπουχαλάκη και Κούντε.

Οι τρεις αυτοί παίκτες θα σχηματίσουν τριάδα στα χαφ και θα προσπαθήσουν να «κλειδώσουν» τον χώρο ευθύνης τους, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στην Αλάνιασπορ ο Χασάν

Στην Αλάνιασπορ ο Χασάν

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την τουρκική ομάδα, για τη μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ και το πράγμα προχωρά. Ήδη στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής.