Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τον Λέχνερ, δεν... είδε την αγκωνιά του Παλουά στον Καμαρά!

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τον Λέχνερ, δεν... είδε την αγκωνιά του Παλουά στον Καμαρά!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:18

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τον διαιτητή Λέχνερ και το VAR για όσα έγιναν στο τέλος. Και έχουν κάθε δίκιο, μιας και η φάση είναι πολύ ξεκάθαρη. Ο Παλουά βρήκε με αγκωνιά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 93’, στην προσπάθειά του να βγάλει τη Ναντ μπροστά, αλλά ο Αυστριακός διαιτητής δεν είδε τίποτα.

Ο φορ του Ολυμπιακού χτύπησε στο πρόσωπο και ήταν κάτω για αρκετά δευτερόλεπτα, αλλά όχι μόνο δεν έδωσε το φάουλ, την ξεκάθαρη παράβαση, αλλά ούτε που σταμάτησε το παιχνίδι την στιγμή που παίκτης είχε χτυπήσει στο πρόσωπο.

Μία φάση που ήταν όχι μόνο φάουλ, αλλά και κόκκινη κάρτα. Και όλοι στον Ολυμπιακό, όσοι ήταν στον πάγκο, ζήτησαν από την αρχή φάουλ στον Καμαρά, πριν καν έρθει το 2-1 στο 93’!

Μάλιστα, αυτή η φάση ούτε που εξετάστηκε στο VAR μετά την ολοκλήρωσή της. Που αν την έβλεπαν, θα είχε ακυρωθεί το γκολ! Είναι πολύ ξεκάθαρο όλο αυτό. Φάουλ με αγκωνιά έγινε στον Καμαρά και δεν χωράει αμφισβήτηση!

Και κάπως έτσι, έχασε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι. Ναι, με εξαίρεση ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά στο φινάλε είδαμε πάλι μία διαιτητική απόφαση που δεν πάρθηκε και που τον αδίκησε ξεκάθαρα!

Διαβάστε επίσης