Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουλ» δουλειά από τον Μαρσέλο στο Ρέντη!

«Φουλ» δουλειά από τον Μαρσέλο στο Ρέντη!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:51

H λίστα της Super League με τους τιμωρημένους της 4ης αγωνιστικής περιλάμβανε μία… έκπληξη. Το όνομα του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής (11/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Βόλο, αφού «κουβαλάει» μια τιμωρία μαζί του από την Ισπανία και τη Ρεάλ.

Βέβαια, ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιζόταν με τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στον Βόλο. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, ο Μαρσέλο δεν είναι ακόμα έτοιμος, από πλευράς φυσικής κατάστασης, για αυτό και καθημερινά τα δίνει όλα στις προπονήσεις του Θρύλου.

Ο πολύπειρος μπακ πραγματοποιεί διπλό ατομικό πρόγραμμα κάθε μέρα, ώστε να «κερδίσει» μέρες και να κάνει το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες το συντομότερο δυνατό. Ο Μαρσέλο, λοιπόν, «φουλάρει», ώστε να αρχίσει να «μαγεύει» στο μεγάλο λιμάνι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης