Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη μέσα από τη βελτίωση

Νίκη μέσα από τη βελτίωση
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:51

Είναι κοινή παραδοχή ότι όσο περισσότερο νικάει, ο Ολυμπιακός θα αισθάνεται και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα παίρνει ψυχολογία. Είναι δεδομένο ότι τα αποτελέσματα μπορούν να τονώσουν την ψυχολογία τα ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν, η οποία χρειάζεται δουλειά και σε αυτό τον τομέα. Δουλειά η οποία μπορεί να γίνει μόνο με αυτό τον τρόπο. Με νίκες.

Για να έρθουν όμως οι νίκες αυτές, θα πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί αγωνιστικά. Να δείξει καλύτερο πρόσωπο, εντός γηπέδου. Η αγωνιστική βελτίωση, την οποία η ομάδα «φωνάζει» ότι χρειάζεται, θα φέρει πιο εύκολα τα αποτελέσματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δώσουν στην ομάδα ψυχολογία, για τη συνέχεια. Και έτσι, βήμα-βήμα, θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από τη δουλειά, την οποία ο Κάρλος Κορμπεράν και οι παίκτες του κάνουν στο Ρέντη. Αυτή είναι που βγάζει στο γήπεδο την εικόνα της ομάδας. Αυτή είναι που καθοδηγεί τους παίκτες στο πως θα γίνουν καλύτεροι και θα «δέσουν» μεταξύ τους και θα παίζουν πιο σωστά, ο ένας με τον άλλο. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά είναι μονόδρομος. Δουλειά > καλύτερη μπάλα > νίκες > ψυχολογία > νίκες > τίτλοι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης