Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία να αρχίσουμε να βλέπουμε τον Ολυμπιακό του Κορμπεράν

Ευκαιρία να αρχίσουμε να βλέπουμε τον Ολυμπιακό του Κορμπεράν
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:03

Δεν είναι εύκολο το έργο το οποίο ανέλαβε ο Κάρλος Κορμπεράν, στον Ολυμπιακό. Δεδομένο αυτό, το έχουμε αναλύσει και έχουμε πιστώσει στον Ισπανό προπονητή χρόνο. Χρόνο απαραίτητο, για να δουλέψει την ομάδα, προτού εκείνη αρχίσει να παράγει στο γήπεδο το ποδόσφαιρο το οποίο ο προπονητής της θέλει. Μετά από ένα διάστημα, όμως, με τον Κάρλος Κορμπεράν στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να βγάζει ολοένα και περισσότερο την εικόνα, την οποία ο Ισπανός θέλει να του δώσει.

Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τον «Ολυμπιακό του Κορμπεράν», όπως λέμε. Βήμα-βήμα, αλλά πρέπει σιγά-σιγά η ομάδα να αρχίσει να σχηματοποιείται, όπως την έχει ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν στο μυαλό του. Για να συμβεί αυτό στο 100% θα χρειαστεί ακόμη κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σιγά-σιγά ο Ισπανός προπονητής πρέπει να αρχίσει να σχηματίζει μια ταυτότητα, για την ομάδα του.

Το δύσκολο για τον νεαρό προπονητή είναι ότι αυτό πρέπει να το κάνει καθώς τα επίσημα παιχνίδια θα εξελίσσονται και θα προχωρούν, μέσα στη σεζόν. Και καθώς αυτά τα παιχνίδια θα τα νικάει. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του… δεν περιμένει. Το ματς με τον Βόλο προσφέρεται, για να δούμε κάτι δυνατό, από τον Ολυμπιακό του Κορμπεράν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μία λέξη: Αντίδραση

Μία λέξη: Αντίδραση

«Θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κορμπεράν ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.

Νίκη μέσα από τη βελτίωση

Νίκη μέσα από τη βελτίωση

Ο Ολυμπιακός θέλει αποτελέσματα, για να παίρνει ψυχολογία, αλλά για να έρθουν αυτά οφείλει να βελτιώσει την εικόνα του.