Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελαίνει» κόσμο ο Μαρινάκης με τις συνεχόμενες «βόμβες»! Και Χάμες, και Μπακαμπού! Έρχεται κι άλλος!

«Τρελαίνει» κόσμο ο Μαρινάκης με τις συνεχόμενες «βόμβες»! Και Χάμες, και Μπακαμπού! Έρχεται κι άλλος!
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:01

Και Μαρσέλο; Ασφαλώς! Και Χάμες Ροντρίγκες; Βεβαίως; Και Βρσάλικο; Εννοείται! Και Μπιέλ; Αμέ! Και Μπακαμπού; Φυσικά! «Τρελαίνει» κόσμο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις μεταγραφές-«βόμβες» στον Ολυμπιακό!

Το αποκορύφωμα όλων ήταν βεβαίως ο Μαρσέλο. Και φτάσαμε σε σημείο τον σπουδαίο Μπιέλ που κόστισε σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ, να τον «βάζουμε» πιο κάτω. Πιο κάτω γιατί έρχεται και πολύς Χάμες Ροντρίγκες! Και έχει έρθει και ο Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Και φέρνει ο Πρόεδρος και τον Σέντρικ Μπακαμπού, τον άλλοτε φορ της Βιγιαρεάλ που έκανε θραύση στην Ισπανία, στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Αυτός είναι ένας γαλαξίας αστέρων! Και κοσμεί το ρόστερ του Ολυμπιακού! Μένει μόνο η ανακοίνωση και για τον Χάμες Ροντρίγκες και για τον Σέντρικ Μπακαμπού. Και αυτή η διπλή ανακοίνωση θα έρθει την Πέμπτη! Και θα γίνει νέος χαμός! Και έρχεται κι άλλος έτσι! Ένας κεντρικός μέσος. Ένας αμυντικός μέσος για την ακρίβεια! Και «μπαμ» και «μπουμ»!

«Τρελαίνει» κόσμος ο ηγέτης του Ολυμπιακού που δείχνει ότι δεν λογαριάζει τίποτα και συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ με παίκτες που δεν μπορούν να σε αφήσουν αδιάφορο. Και εξτρέμ να μην ψάχνεις, όταν σου προκύπτει Χάμες Ροντρίγκες και μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, την κάνεις. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αρκεί να μπορείς, ε! Γιατί αυτά που κάνει ο Πρόεδρος, δεν τα μπορεί άλλος κανείς!

Διαβάστε επίσης