Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο στο ΚΑΣΤΡΟ του!

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο στο ΚΑΣΤΡΟ του!
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14

Θρύλος είσαι, ψηλά στην Ευρώπη θέλεις να πας! Και για να το επιτύχει αυτό η ομάδα του Πειραιά, απόψε έχει μπροστά της ένα υψηλό εμπόδιο, το οποίο πρέπει να ξεπεράσει! Έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» με τη Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός! Σέντρα στις 19:45, στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Μετά το κακό αποτέλεσμα στη Ναντ, έτσι όπως ήρθε και αυτό, ο Θρύλος οφείλει σήμερα να γυρίσει την κατάσταση και να το «ρεφάρει», νικώντας στην έδρα του και κάνοντας την αρχή, για να πάρει τους πόντους που χρειάζεται και να προκριθεί.

Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν θα είναι και στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν καλά. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει προβλήματα και απουσίες να διαχειριστεί, ώστε να καταφέρει να παρουσιάσει την ομάδα του όπως ακριβώς την έχει στο μυαλό του. Και με αυτό τον τρόπο να καταφέρει να νικήσει, για να αρχίσει να «γράφει» νίκες στον έβδομο όμιλο και να διεκδικήσει τον στόχο του.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε ξανά στο Καραϊσκάκη για να αναζητήσει και να πάρει την πρώτη του νίκη, στη διαδικασία της φάσης των ομίλων. Ο στόχος του είναι η πρόκριση και προς τα εκεί θέλει να πάει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης