Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέματα που προϋπήρχαν και θέματα που βγαίνουν

Θέματα που προϋπήρχαν και θέματα που βγαίνουν
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:46

Κάκιστη εικόνα της ομάδας απέναντι και στη Φράιμπουργκ. Δεν απείλησε, δεν δημιούργησε, δεν έβαλε καθόλου δύσκολα στη Φράιμπουργκ, η οποία ήρθε στο Καραϊσκάκη, πήρε ένα εύκολο αποτέλεσμα και έφυγε. Και είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει αυτή την εικόνα. Μπροστά του έχει ανηφόρα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει προετοιμασία εν μέσω επισήμων αγώνων και μέσα από αυτή τη διαδικασία κάπου χάνει, κάπου κερδίζει.

Ναι, κερδίζει. Κάτι κερδίζει. Ακόμη και όταν μέσα από αυτή τη διαδικασία «βγαίνει» καθαρά προς τα έξω ότι κάποιος παίκτης δεν μπορεί να προσφέρει, ας πούμε, αυτό είναι κέρδος. Με τον ίδιο τρόπο, μέσα από κάθε τέτοια διαδικασία, βγαίνουν άλλοι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν. Πάντα υπάρχουν κέρδη και ας είναι τρομερά δύσκολο να εστιάσει κανείς σε αυτά, μετά από μια ήττα 0-3.

Δυστυχώς μπροστά υπάρχει μόνο ανηφόρα. Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φράιμπουργκ ανέδειξε και θέματα που προϋπήρχαν (φυσική κατάσταση, κακή προετοιμασία, έλλειψη χημείας και αυτοματισμών) αλλά και άλλα που βγαίνουν τώρα (ελάχιστη, έως μηδενική βελτίωση και πτώση στην ψυχολογία) και καλείται άμεσα, από τον Άρη και μετά και επιστρέφοντας από τη διακοπή, να γυρίσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το κουμπί και να το αλλάξει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης