Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονόδρομος να νικήσει τον Άρη

Μονόδρομος να νικήσει τον Άρη
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:09

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία πρωταθλήματος, ξανά. Μπαίνει σε διαδικασία Σούπερ Λιγκ και ετοιμάζεται να διεκδικήσει ένα πολύτιμο, όσο και σημαντικό τρίποντο, στην έδρα του αντιπάλου του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στη Θεσσαλονίκη, πέρα από το ‘διπλό’ για τον Ολυμπιακό. Και για βαθμολογικό λόγο, αλλά και λόγω αναγκαίας ψυχολογίας.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες. Στη σειρά. Αν καταφέρει να επιστρέψει και από τη διακοπή και να έχει 2/2 μέχρι την Καραμπάγκ, θα είναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή. Είναι αυτό το οποίο η ομάδα χρειάζεται. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει κάτι διαφορετικό. Οι ποδοσφαιριστές του Κορμπεράν έχουν ανάγκη την αυτοπεποίθηση που θα τους δώσουν οι νίκες, μέσα από τις οποίες θα πάρουν τον απαραίτητο «αέρα» και θα «δέσουν», βγάζοντας στο γήπεδο ακόμη καλύτερη εικόνα.

Το ματς με τον Άρη είναι κομβικό. Αν ο Ολυμπιακός δεν το πάρει, κινδυνεύει να μείνει μακριά από την κορυφή, πολύ νωρίς στη σεζόν. Και αυτό είναι κάτι το οποίο επ’ ουδενί δεν θέλει να δεν να συμβαίνει. Πρέπει να διατηρήσει τώρα την επαφή του με την κορυφή, για να «χτυπήσει» όταν η ομάδα του θα έχει «δέσει» και θα έχει πιάσει το 100%.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μίστερ γκολ, δεν μας νοιάζει ούτε εμάς

Μίστερ γκολ, δεν μας νοιάζει ούτε εμάς

Καθόλου μάλιστα. Θες με το πόδι, με το κεφάλι, με σουτ, με πλασέ, με τακουνάκι, με ανάποδο ψαλίδι, με το γόνατο, με το… καλάμι (ΟΚ, υπερβολή…). Αρκεί να μπαίνει μέσα.