Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και Μαρσέλο και Χάμες! Εμείς, τα ζούμε. Οι άλλοι, απλά, τα ονειρεύονται!

Και Μαρσέλο και Χάμες! Εμείς, τα ζούμε. Οι άλλοι, απλά, τα ονειρεύονται!
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:24

Αν πριν από 20 μέρες, όχι περισσότερο, σας έλεγε κάποιος ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε και τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες, θα τον περνούσατε για... τρελό. Κι όμως, όσα εμείς τα ζούμε, οι άλλοι απλά τα ονειρεύονται.

Και για να έρθουν δύο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, κάποιος έκανε πολύ μεγάλη υπέρβαση. Ξεκάθαρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ολοκλήρωσε δύο από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί μπορεί. Όσο «τρελό» και να ήταν αυτό το σενάριο, εκείνος το έκανε πραγματικότητα. Και Μαρσέλο; Φυσικά! Και Χάμες Ροντρίγκες; Εννοείται! Μεταγραφικές «βόμβες» και οι δύο. Και ας λένε κάποιοι τα δικά τους απλά για να μειώσουν την αξία τους ή την αξία των μεταγραφών μόνο και μόνο επειδή τις έκανε ο Ολυμπιακός.

Παίκτες που έχουν σηκώσει το Champions League: 5 φορές ο Μαρσέλο, 2 φορές ο Χάμες Ροντρίγκες. Ποδοσφαιριστές που η αξία τους στο peak της ποδοσφαιρικής τους καριέρας έφτανε τα 150 εκατομμύρια ευρώ (μαζί)! Τι να λέμε τώρα.

Το θέμα τώρα είναι να μπουν και να παίξουν. Και όταν θα είναι και οι δύο στο 100%, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. «Τρέλα» στο Λιμάνι με Μαρσέλο και Χάμες. Εμείς, τα ζούμε. Οι άλλοι, απλά, τα ονειρεύονται!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης