Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ποιητής

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ποιητής
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14

Ο Ολυμπιακός απέτυχε να πάρει αυτό το οποίο ήθελε, στην έδρα του Άρη. Έμεινε έτσι πίσω στη βαθμολογία και έχει μπει από πολύ νωρίς, σε διαδικασία του να κυνηγά τους αντιπάλους του. Η ομάδα εμφάνισε κάποια θετικά στοιχεία, δυστυχώς όμως λίγα. Ελάχιστα, σε σχέση με όλα τα αρνητικά, τα οποία εμφάνισε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στοιχεία τα οποία τον οδήγησαν στο να χάσει το παιχνίδι και να φύγει με άδεια χέρια από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μέσα σε όλα αυτά τα αρνητικά, όμως, έχουμε και θετικά να συζητήσουμε. Και είναι σημαντικό το να σταθούμε και σε αυτά, γιατί αυτά μπορεί η ομάδα να τα πάρει μαζί της, στη νέα εποχή, στην επόμενη ημέρα, με τον νέο προπονητή στον πάγκο. Ένα από αυτά είναι η υπέροχη απλότητα του Ίνμπομ Χουάνγκ… Αυτή η no look πάσα στον Γιώργο Μασούρα και το τελείωμα του Έλληνα άσου αφήνουν περιθώριο για αισιοδοξία.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως ταλέντο στον Ολυμπιακό υπάρχει. Και μπόλικο. Ποιότητα υπάρχει. Και μπόλικη. Και πάνω σε αυτή θα πρέπει να δουλέψει, στη νέα ημέρα, ο προπονητής ο οποίος θα έρθει. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ένας πραγματικός… ποιητής. Και χθες στο «Βικελίδης» ζωγράφισε, αλλά δυστυχώς η ομάδα στο σύνολό της, δεν ακολούθησε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης