Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μίτσελ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Μίτσελ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:22

Είναι σαφές ότι ο Μίτσελ αποτελεί μία από τις επιλογές των Ερυθρόλευκων για τον πάγκο.
Ο Μίτσελ ήταν μια από τις επιλογές του Ολυμπιακού και είχαν γίνει ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές, με τον 59χρονο τεχνικό να θέλει να επιστρέψει στους Πειραιώτες.

Στην Ελλάδα αναμένεται να αφιχθεί σήμερα το μεσημέρι ο Ισπανός τεχνικός με σκοπό να συζητήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τον ομάδα του Πειραιά.

Να υπενθυμιστεί ότι κατά την διάρκεια της παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας των ερυθρολεύκων ο Μίτσελ οδήγησε την ομάδα στους «16» του Champions League, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, είχε 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Όσον αφορά την καριέρα του μετά την αποχώρηση του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από τη Μαρσέιγ, όπου είχε 46 παιχνίδια στον πάγκο της με 17 νίκες, 17 ισοπαλίες, 12 ήττες. Επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα ήταν η Μάλαγα που είχε 33 ματς με 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Το 2019 υπέγραψε στην Πούμας στο Μεξικό, ενώ το 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χετάφε. Στην ισπανική ομάδα έμεινε μόλις για 8 ματς, ενώ εδώ και περίπου έναν χρόνο ήταν ελεύθερος.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης