Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ισχυρή προσωπικότητα του Μίτσελ! Ξέρει πού έρχεται...

Η ισχυρή προσωπικότητα του Μίτσελ! Ξέρει πού έρχεται...
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:04

Δεδομένο πρέπει να θεωρούμε το ότι ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ θα συνεργαστούν ξανά, μιας και έχει βουίξει όλη η πιάτσα ότι ο Ισπανός προπονητής συμφώνησε και έρχεται να αναλάβει την ομάδα.

Σίγουροι είναι και στην Ισπανία, με τη Marca να κάνει θέμα την επικείμενη επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε και έκανε κρούσεις σε αρκετούς προπονητές. Άλλοι ήταν θετικοί με προϋποθέσεις, άλλοι όχι. Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός. Σούπερ θετικός. Ποτέ του δεν έκρυψε ότι ήθελε να γυρίσει στο Λιμάνι.

Αυτή η επιθυμία του να βγει μπροστά, να αναλάβει την ομάδα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, την ώρα που άλλοι έκαναν πίσω, έπαιξε ρόλο. Δεν ήταν το μοναδικό όμως. Έπαιξε ρόλο και η ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτει ο Ισπανός προπονητής. Μεγάλο ρόλο.

Και η ισχυρή προσωπικότητα και το ότι ξέρει πού έρχεται, έπαιξαν το ρόλο τους στην υπόθεση. Ξέρει την πίεση, ξέρει ότι χρειάζεται αλλαγή ψυχολογίας και νίκες. Άμεσα κιόλας... Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους στη διαφαινόμενη επιστροφή του Μίτσελ!

Διαβάστε επίσης