Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ομάρ μίλησε για το μέλλον του!

Ο Ομάρ μίλησε για το μέλλον του!
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:01

Ελεύθερος έχει μείνει από τη Γαλατασαράι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός πρώην μπακ του Ολυμπιακού, μάλιστα, σε δηλώσεις του στην πατρίδα του, μίλησε για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μπακ δήλωσε σε νορβηγικό Μέσο: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα, για μένα και την οικογένειά μου. Έχω τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Το πιο μεγάλο ξεκίνησε σχολείο στη Νορβηγία. Θα δούμε».

Παράλληλα, ο Ομάρ μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και υπογράμμισε: «Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε, έχω περάσει πολλά. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Νιώθω τρομερά. Ανεπανάληπτα. Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%».

Και πρόσθεσε, για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν ενώ ήταν στο ασθενοφόρο: «Προφανώς, έγινε από κάποιον που έπρεπε να με προσέχει. Αντί να συμβεί αυτό, έστειλε τις φωτογραφίες με μένα. Δεν έβλεπα τίποτα εκείνο το διάστημα. Δεν ξέρω σε ποιον εστάλησαν οι φωτογραφίες, πριν καν φτάσω στο νοσοκομείο οι φωτογραφίες μου ήταν παντού, σε όλη την Ευρώπη. Είχα καταλάβει πως είχα τραυματιστεί σοβαρά. Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει σε αγωγές, όμως εγώ ένιωσα πως δεν θα κερδίζαμε κάτι με αυτό. Για μένα αρκούσε μία συγγνώμη».

Τέλος, είπε: «Άρπαξα τον γιατρό και του είπα 'πες μου πόσο άσχημα είναι;' Μου απάντησε πως το αριστερό μάτι μου δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, όμως δεν μπορούσε να πει κάτι για το δεξί. Όπως μου μιλούσε, κατάλαβα πως τα πράγματα δεν ήταν καλά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης