Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τοπίο με το ρόστερ πρέπει να ξεκαθαρίσει

Το τοπίο με το ρόστερ πρέπει να ξεκαθαρίσει
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:22

Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά μπορεί να μην έχει να κάνει με την… εκκαθάριση, την οποία αποζητά το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά να που προέκυψε και είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Έλληνας σέντερ μπακ μπορεί να μην ήταν στη λίστα των παικτών προς αποχώρηση, αλλά βρήκε στα Εμιράτα νέο συμβόλαιο και έτσι κινήθηκε. Ασχέτως από αυτή την υπόθεση, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν δρόμο να ακολουθήσει: Εκείνον της εκκαθάρισης του δυναμικού του.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πορευτεί με το ίδιο, μεγάλο σε αριθμό παικτών, ρόστερ. Ο Μίτσελ το ξέρει και θα κάνει αυτό που πρέπει. Είναι σαφές ότι με 37 παίκτες δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα για να γίνουν σωστές και αποδοτικές προπονήσεις. Και έτσι ο Ισπανός προπονητής θα αρχίσει από εκεί. Από τη διαλογή και το «ξεσκαρτάρισμα».

Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να περιμένει αυτό. Πρέπει να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά. Και είναι κάτι το οποίο επίσης θα πρέπει να κάνει ο Μίτσελ, μεταξύ άλλων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης