Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η έλλειψη ανάγκης για προσαρμογή είναι ο μεγάλος σύμμαχός του

Η έλλειψη ανάγκης για προσαρμογή είναι ο μεγάλος σύμμαχός του
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:24

Ο Μίτσελ επέστρεψε, ανακοινώθηκε, έπιασε δουλειά. Ανέλαβε άμεσα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του και να βγάλει στο γήπεδο το ποδόσφαιρο το οποίο μπορεί να παίξει. Και σε αυτό έχει έναν σημαντικό σύμμαχο. Ίσως τον σημαντικότερο, σε αυτή τη νέα αρχή, την οποία κάνει με τη φόρμα του Ολυμπιακού: Την έλλειψη ανάγκης για προσαρμογή. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει τα κατατόπια καλά, στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Και μπορεί αυτό να το εκμεταλλευτεί.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Μίτσελ, το ότι γνωρίζει καλά τι σημαίνει Σούπερ Λιγκ, τι σημαίνει στόχοι, τι σημαίνει ανάγκη για νίκες, τι σημαίνει «δίψα» του κόσμου, αλλά και του ίδιου του Συλλόγου. Ξέρει τι σημαίνει για την ομάδα το να καταφέρει να αρχίσει πάλι να νικάει και να πάρει αυτοπεποίθηση.

Ο Μίτσελ πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τι σημαίνει Θρύλος και πως η ομάδα δουλεύει στην καθημερινότητά της. Επέστρεψε σε μια οικογένεια και αυτή η οικογένεια είναι στο πλευρό του. Οφείλει ο ίδιος να το εκμεταλλευτεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης