Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει πολλά από τα εργαλεία στα χέρια του

Έχει πολλά από τα εργαλεία στα χέρια του
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:41

Δεν είναι εύκολο το να δουλεύει κανείς στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Απουσιάζουν παίκτες, χάνεται σε σημαντικό βαθμό η ομοιογένεια στην ομάδα, ενώ ειδικότερα για έναν νέο προπονητή, αυτό φέρνει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Ωστόσο, στην περίπτωση του Μίτσελ και του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, ευτυχώς η «ζημιά» δεν είναι μεγάλη.

Ο Μίτσελ μετρά απουσίες σε αυτή τη διακοπή, αλλά έχει τους περισσότερους από τους βασικούς του εδώ. Επομένως και την ευκαιρία να δουλέψει καλά. Και αυτό μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον Θρύλο, να εμφανίσει μια καλή εικόνα, επιστρέφοντας από τη διακοπή, στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στις ενδεκάδες τις οποίες παρέταξε στο φιλικό με τη β’ ομάδα, αντιλαμβάνεται τα παραπάνω. Άβιλα, Σωκράτης, Μπα, Ολεγκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπιέλ, Μπακαμπού, Ρέτσος, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Ελ Αραμπί. Ο Μίτσελ έχει πολλά από τα εργαλεία στα χέρια του, σε αυτή τη διακοπή και αυτό τον βοηθά να προσαρμοστεί και να δουλέψει καλά. Ακόμη και αν του λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τις εθνικές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παιχταράδες, αλλά και ηγέτες

Παιχταράδες, αλλά και ηγέτες

Χάμες και Μαρσέλο έχουν έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο ρόλο, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οφείλουν να ηγούνται και να αποτελούν παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες τους.