Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι πολύ σημαντική η εβδομάδα που διανύουμε

Είναι πολύ σημαντική η εβδομάδα που διανύουμε
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:39

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ξανά σε διαδικασία αναμόρφωσης. Αναδιοργάνωσης. Αλλαγής, αν προτιμάτε. Και η εβδομάδα την οποία διανύουμε είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη την οποία το πλάνο θα έχει. Ο Μίτσελ είναι στο πόστο του, οι διεθνείς όχι, αλλά θα επιστρέψουν άμεσα. Και ο Ισπανός τεχνικός έχει μπροστά του το πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό. Εντός έδρας. Ματς το οποίο θέλει και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει.

Από αυτή την άποψη και μόνο, η εβδομάδα την οποία διανύουμε αποκτά άλλη σημασία. Ο Μίτσελ πρέπει να βάλει τον Ολυμπιακό σε νέα τροχιά. Πρέπει να δείξει με το «καλημέρα» ότι στην ομάδα φυσάει άνεμος αλλαγής και να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του σε νέα μονοπάτια νικών, επιτυχιών, δόξας. Ο χρόνος είναι λίγος και η πίεση μεγάλη και η δουλειά την οποία ο Μίτσελ κάνει αυτή την εβδομάδα, θα κρίνει πολλά.

Δεν είναι όμως μόνο το ματς μπροστά μας. Μεταγραφικά ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά των ελεύθερων για να βρει έναν στόπερ και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική του γραμμή. Πιθανώς να έχουμε εξελίξεις και με το θέμα τερματοφύλακα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και μεταγραφικά, οι εξελίξεις «τρέχουν». Σε όλα τα επίπεδα. Και καθώς οι μέρες περνούν, θα εντείνεται και η αγωνία όλων, για επιστροφή στον Ναό!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης