Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο στόπερ που θα έρθει θα χρειαστεί χρόνο

Ο στόπερ που θα έρθει θα χρειαστεί χρόνο
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:13

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την αγορά των ελεύθερων στόπερ, προκειμένου να μπορέσει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν και να έχει ακόμη περισσότερες λύσεις, σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά κατά την οποία η ομάδα κάνει ένα restart. Και αναζητά έναν έξτρα ποδοσφαιριστή, ποιοτικό και με αξία, για να προσθέσει στη γραμμή άμυνας, ώστε εκείνη να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, είναι λογικό ότι όποιος ποδοσφαιριστής έρθει αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορέσει να παίξει άμεσα. Έτσι και αλλιώς για την Ευρώπη δεν θα υπολογίζεται, όμως για την Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για ένα μικρό διάστημα και στη συνέχει να μπει στη δράση και να συνεισφέρει στην ομάδα. Είναι λογικό, όταν μιλάμε για ελεύθερο παίκτη, να χρειαστεί να δουλέψει για ένα διάστημα, πριν μπορέσει να «μπει» για τα καλά στο ροτέισον και να γίνει κομμάτι του πλάνου του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος αναμένεται να κινηθεί πάντως για ποδοσφαιριστή, όπως φαίνεται, με γνώμονα το να τον έχει διαθέσιμο προσεχώς και σε ετοιμότητα. Η σεζόν είναι μεγάλη και κανείς δεν περισσεύει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης