Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμφύλιος» Θρύλου στη Σεούλ!

«Εμφύλιος» Θρύλου στη Σεούλ!
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:14

Ο Ολυμπιακός μετράει και σε αυτή τη διακοπή αρκετές απουσίες παικτών, διεθνών παικτών. Οι οποίοι είναι με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, στις υποχρεώσεις τους και θα επιστρέψουν μετά το πέρας αυτών. Και πέραν των Ελλήνων διεθνών, ο Ολυμπιακός φτάνει μέχρι τη… Σεούλ! Εκεί όπου θα έχει, μάλιστα, θρυλικό… «εμφύλιο». Νότιος Κορέα και Καμερούν παίζουν στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Ουί Τζο και Ίνμπομ από τη μία, Κούντε από την άλλη.

Οι δύο Νοτιοκορεάτες έπαιξαν βασικοί στο αμέσως προηγούμενο φιλικό της ομάδας τους και είχαν καλή απόδοση. Ο Κούντε ήρθε από τον πάγκο και επίσης ήταν καλός. Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν σήμερα, σε φιλική αναμέτρηση, με πολύ Θρύλο μέσα, αλλά και πολύ Μουντιάλ. Αφού και οι δύο αντίπαλοι θα είναι στα γήπεδα του Κατάρ, το προσεχές διάστημα.

Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να παίξουν σήμερα βασικοί, αλλά αυτό θα φανεί με την ανακοίνωση των ενδεκάδων, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπένετ και η πρόκληση του Σιδηρόπουλου

Ο Μπένετ και η πρόκληση του Σιδηρόπουλου

Ο αρχιδιαiτητής θα τηρήσει την ίδια στάση με τον Καραντώνη καθώς πρέπει και ο Σιδηρόπουλος να τιμωρηθεί επειδή δεν απέβαλε τον Λύρατζη του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ;