Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στο να υπογράψει ο Κασάμι

Κοντά στο να υπογράψει ο Κασάμι
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:59

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πολύ κοντά, πλέον, στο να επιστρέψει οριστικά στο λιμάνι. Όπως φαίνεται η υπόθεσή του έχει πάρει θετική τροπή και όλα δείχνουν ότι άμεσα αναμένεται να «πέσουν» υπογραφές και ο ποδοσφαιριστής να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπακού. Ο Κασάμι ξέρει τον Ολυμπιακό, την ομάδα, τον κόσμο. Τις απαιτήσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν χρειάζεται προσαρμογή.

Για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να αναλύσουμε και πολλά. Είναι ένας δυναμικός μέσος, με καλή μεταβίβαση, με γκολ στο ρεπερτόριό του. Μπορεί να παίξει στο «6» και στο «8» και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Θρύλου, σε μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, στην οποία… κανείς δεν περισσεύει.

Το θέμα είχε πάει λίγο πίσω, γιατί ο Κασάμι είχε υποστεί έναν τραυματισμό, ο οποίος τον είχε αφήσει λιγάκι πίσω, από πλευράς δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Όμως όλα δείχνουν ότι αυτό θα μείνει στο παρελθόν και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Θρύλου και θα μπει στο ρόστερ, για να πανηγυρίσει περισσότερους τίτλους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπένετ και η πρόκληση του Σιδηρόπουλου

Ο Μπένετ και η πρόκληση του Σιδηρόπουλου

Ο αρχιδιαiτητής θα τηρήσει την ίδια στάση με τον Καραντώνη καθώς πρέπει και ο Σιδηρόπουλος να τιμωρηθεί επειδή δεν απέβαλε τον Λύρατζη του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ;