Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν αυτό το γήπεδο είναι έτοιμο… (videos)

Αν αυτό το γήπεδο είναι έτοιμο… (videos)
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:16

Γελάει ο κόσμος με τα παραμύθια που πουλάνε ορισμένοι, για να πουν αυτό που θέλουν. Να μας πείσουν με το ζόρι ότι το γήπεδο της ΑΕΚ είναι… έτοιμο. ΟΚ, είπαμε. Ευχάριστο να γίνονται γήπεδα, να μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και να πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Και να μην περιμένει ΜΟΝΟ από τον Ολυμπιακό να το σηκώσει στις πλάτες του… Άλλο αυτό, άλλο τα παραμύθια…

Μας λιβανίζουν εδώ και λίγο καιρό, ότι η οπαπαρινα είναι έτοιμη. Αλήθεια ε; Η εικόνα στα παρακάτω βίντεο είναι εικόνα… ετοιμότητας γηπέδου; Με άφτιαχτα σκαλοπάτια μπροστά στις θύρες, με τσιμέντα και μάρμαρα μπροστά στα VIP, με γενικότερη εικόνα… προχειρότητας, με σωλήνες να βγαίνουν από το έδαφος σε ορισμένα σημεία… Φανταστείτε σε πιο σοβαρά πράγματα τι θα γίνεται, αν αυτά τα απλά είναι… χύμα… 26 Σεπτεμβρίου αυτά όλα… Όχι πριν 2 μήνες… Χθες.

Αν αυτό το γήπεδο είναι έτοιμο, ο «επενδυτής» είναι… ανοιχτοχέρης. Και όμως, η άδεια δόθηκε και κάνουν εγκαίνια και παίζουν. Κατά τα άλλα ο Τασούλης μας λέει ότι τηρήθηκε η νομιμότητα. Γελάει η πλάση όλη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Μπαλτάκο και Μπένετ!

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Μπαλτάκο και Μπένετ!

Στην επιστολή του ρωτά αν ισχύουν καταγγελίες κατά του προέδρου της ΕΠΟ «ότι παρεμβαίνετε σε δικαστές που στελεχώνουν τα δικαστικά όργανα» και αν ο Άγγλος έγραψε την επιστολή απάντηση στη Λίγκα.