Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σαμασέκου μπορεί να αποδειχθεί κομβικός για τον Ολυμπιακό

Ο Σαμασέκου μπορεί να αποδειχθεί κομβικός για τον Ολυμπιακό
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:47

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για έναν παίκτη 16 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για έναν παίκτη που έρχεται από την Μπουντεσλίγκα, όπου έχει κάνει ήδη σημαντικά πράγματα και έχει δείξει ήδη εξαιρετικά στοιχεία. Ο Σαμασέκου είναι ένας υψηλού επιπέδου χαφ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στον Θρύλο και να αποδειχθεί κομβικός, για την προσπάθεια την οποία θα κάνει η ομάδα, σε αυτή την επανεκκίνηση, με τον Μίτσελ στον πάγκο.

Ο Σαμασέκου επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με το Μάλι, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία του εκεί. Και μπαίνει άμεσα σε δράση, κάνει τη γνωριμία του με τον Μίτσελ και αρχίζει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του, για να είναι άμεσα έτοιμος και να πάρει θέση στο κέντρο.

Ο νεαρός Αφρικανός είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή ενέργεια στα χαφ. Τρεξίματα πολλά, αντοχή, αλλά και δύναμη σε όλες τις ενέργειές του. Μπαίνει πρώτος στις φάσεις, μπαίνει πρώτος στα τάκλιν, βάζει το κορμί του δυνατά στις μονομαχίες. Αυτό ανασταλτικά. Αλλά και επιθετικά, ο Σαμασέκου προσφέρει. Πασάρει, ανοίγει το παιχνίδι, δημιουργεί. Το «ψάχνει» γενικά το πως θα βγάλει την ομάδα μπροστά. Δήλωσε play maker…

Μπορεί να αποδειχθεί κομβικός. Τον περιμένουμε πως και πως να τον δούμε σε δράση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Μπαλτάκο και Μπένετ!

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Μπαλτάκο και Μπένετ!

Στην επιστολή του ρωτά αν ισχύουν καταγγελίες κατά του προέδρου της ΕΠΟ «ότι παρεμβαίνετε σε δικαστές που στελεχώνουν τα δικαστικά όργανα» και αν ο Άγγλος έγραψε την επιστολή απάντηση στη Λίγκα.