Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πονοκέφαλος» για Μίτσελ...

«Πονοκέφαλος» για Μίτσελ...
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:02

Η σημερινή μέρα (27/9) δεν ήταν και η καλύτερη για τον Ολυμπιακό. Και αυτό, διότι τραυματίστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, στις υποχρεώσεις τους σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Οι διεθνείς «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Ντόρον Λάιντνερ και Τόμας Βατσλίκ αποχώρησαν τραυματίες από τα ματς της Νότιας Κορέας, του Ισραήλ Κ21 και της Τσεχίας, αντίστοιχα. Τρία πολύ άσχημα νέα για τον προπονητή του Θρύλου, Μίτσελ.

Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού «έχασε» σε μόλις μία μέρα τρεις σημαντικούς παίκτες από το «οπλοστάσιο» του. Ενώ το Σάββατο (24/9) τραυματίστηκε ένας ακόμα «ερυθρόλευκος», ο Παναγιώτης Ρέτσος! Με τον 59χρονο τεχνικό να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, με δεδομένο το επερχόμενο δύσκολο πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας, με 12 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη σε διάστημα 40 ημερών!

Για την ακρίβεια, από τις 2/10 και το ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, έως τις 13/11, η ομάδα του Πειραιά θα παίξει 12 φορές συνολικά! Οκτώ «μάχες» στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στο Europa League θα δώσει ο Ολυμπιακός, μέχρι την επόμενη διακοπή, λόγω του Mundial στο Κατάρ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης