Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισήγηση-πρόκληση από την κυρία Μπιτζούνη

Εισήγηση-πρόκληση από την κυρία Μπιτζούνη
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:54

Η... σανίδα σωτηρίας που έψαχνε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, ακούει στο όνομα Διονυσία Μπιτζούνη. Μετά από γνωμοδότησή της, οι παράγοντες της ΕΠΟ ψήφισαν στην επέκταση της θητείας του Ιάκωβου Φιλιππούση ως εκτελεστικού διευθυντή μέχρι το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ.

Η κυρία Μπιτζούνη διέψευσε πανηγυρικά τον ρόλο της ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Η Επί Τιμή Αρεοπαγίτης έκανε γνωμοδότηση-πρόκληση.

Κατ' αρχήν δεν είχε κανένα δικαίωμα για να κάνει εισήγηση, ή αν προτιμάτε γνωμοδότηση. Κατά δεύτερο λόγο η πρόκλησή της ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς θεωρεί κατάλληλο τον Φιλιππούση ως εκτελεστικό διευθυντή επειδή είναι Ελληνας και θα τον καταλαβαίνουν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Όμως, να μην το μάθουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση, με δεδομένο ότι έχει κατοχυρωθεί η ελεύθερη μετακίνηση εργαζομένων σε όλες τις χώρες της! Μήπως η Διονυσία Μπιτζούνη είναι σε άλλο κόσμο;

Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν απάντησαν ποτέ στην επιστολή Μπαλτάκου για το τι πρέπει να κάνει με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ. Όπως, με την... σφραγίδα της κυρίας Μπιτζούνη, έκανε πως δεν καταλάβαινε για την υπ' αριθμόν 95/2022 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που έκρινε ότι είναι υποχρεωτικός ο διεθνής διαγωνισμός για να καλυφθεί η θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ. Αρα, δεν αποκλείεται το Διαιτητικό Δικαστήριο να δώσει πάλι τη λύση.

Για γέλια και για κλάματα και οι παράγοντες που στηρίζονται από τον ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ. Πριν από δέκα μήνες έβαλαν κατά Φιλιππούση και τώρα τον ψήφισαν για να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Γελάει ο κόσμος!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης