Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι στο χέρι τους

Είναι στο χέρι τους
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:29

Μπήκε λίγο στην άκρη το θέμα «δεξιός» μπακ. Η υπόθεση Ομάρ Ελαμπντελαουί εντέλει δεν προχώρησε, με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να μην επιστρέφει στο Καραϊσκάκη, εντέλει. Ο Μίτσελ αποφάσισε να μην κινηθεί η ομάδα του για άλλο παίκτη, κάτι το οποίο άλλαξε μόνο για τον «άσο» και λόγο ανάγκης. Σε ό,τι φορά το δεξιό άκρο της άμυνας, ο Μίτσελ ξέρει καλά ότι έχει δύο καλούς παίκτες στα χέρια του. Τον Σίμε Βρσάλικο και τον Γκονζάλο Άβιλα. Και είναι στο χέρι του και στο χέρι των δύο παικτών, το πως θα πάρει το μάξιμουμ, από εκείνους.

Ο Βρσάλικο χρειάζεται να βρει σταθερότητα και ρυθμό και να δώσει στον προπονητή του τη δυνατότητα να ποντάρει επάνω του, αδιαπραγμάτευτα. Δίχως αμφιβολίες. Η ποιότητα και η αξία του Βρσάλικο είναι δεδομένη. Και ο Κροάτης πρέπει να βρει τη σταθερότητα, η οποία απαιτείται, για να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και να δώσει σιγουριά στην ομάδα και στον Μίτσελ.

Ο Άβιλα έχει δείξει ότι μπορεί να είναι και κάτι παραπάνω από ένα καλό backup. Έχει προσφέρει ήδη στην ομάδα και ως βασικός και το γεγονός ότι μπορεί και να μιλά άμεσα στην γλώσσα του με τον προπονητή του μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Στο χέρι του είναι να καλύπτει τη θέση, όποτε απαιτείται, με σωστό τρόπο. Με τον καλύτερο δυνατό, για την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης