Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόσθεσε τον άσο ο Πασχαλάκης στον αριθμό του

Πρόσθεσε τον άσο ο Πασχαλάκης στον αριθμό του
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 14:06

Ο Πασχαλάκης είχε πάει αρχικά με το «9» στη νέα του αυτή περιπέτεια, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο ρόστερ του Θρύλου, ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας εμφανιζόταν χθες με το Νο9, στο επίσημο site του Θρύλου. Έναν αριθμό ο οποίος δεν παραπέμπει βεβαίως σε τερματοφύλακα, αλλά σε σέντερ φορ. Όχι ότι έχει σημασία, όμως φαίνεται πως ο Έλληνας διεθνής άλλαξε εντέλει γνώμη και θα πάει με άλλον αριθμό στην πλάτη.

Στο Νο9 προσθέτει και τον άσο, αφού σε αυτή τη θέση αγωνίζεται άλλωστε. Δεν γνωρίζουμε εάν το πρόσθεσε λόγω της θέσης του, ή αν απλώς του αρέσει το 91, όπως του αρέσει προφανώς και το 9, όμως η ουσία είναι πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα φοράει το Νο91 στον Θρύλο.

Πέρα από αυτό, ακόμη μεγαλύτερη ουσία έχει το να υπερασπίζεται σωστά την εστία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, όταν καλείται να το κάνει. Το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα για τον Πασχαλάκη, ερχόμενος από τον ΠΑΟΚ όπου ήταν πριν, στον Ολυμπιακό. Και πρέπει πρώτα ο ίδιος να ανταποκριθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παίζουν σήμερα Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ

Παίζουν σήμερα Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ

Οι δύο από τους τρεις αντιπάλους του Θρύλου και η μία προσεχής (η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν) έχουν σήμερα ματς στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Την Κυριακή το απόγευμα παίζει η Ναντ.