Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπει» καλά τον Βρουσάι ο Μίτσελ

«Βλέπει» καλά τον Βρουσάι ο Μίτσελ
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 13:34

Του αρέσει του Μίτσελ ο Βρουσάι. Τον «βλέπει» με πολύ καλό μάτι και δεν το κρύβει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο νεαρός εξτρέμ είναι πολύ πιθανό να έχει κερδίσει ήδη μια δεύτερη ευκαιρία στον φετινό Ολυμπιακό, έχοντας δουλέψει καλά αυτό το διάστημα, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Και όλα δείχνουν ότι το πράγμα δεν θα περιοριστεί εκεί. Δεν θα σταματήσει ο Μίτσελ απλώς στο να δουλεύει καλά με τον Βρουσάι στο Ρέντη.

Κάθε άλλο. Ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να βάλει πιο ενεργά τον Μάριο Βρουσάι, στο ροτέισον του Ολυμπιακού. Να του δώσει τη δυνατότητα να παίζει σε περισσότερα ματς, σιγά-σιγά, καθώς η μεγάλη αλήθεια είναι πως κανείς δεν περισσεύει και κανείς από αυτούς που θα υπολογίζονται δεν έχει την… πολυτέλεια, να είναι… χαλαρός. Κάθε άλλο.

Το ταλέντο του Βρουσάι, δεδομένο. Η δουλειά την οποία έχει κάνει, επίσης. Αν ο Μίτσελ σε αυτή τη δεύτερη θητεία του, καταφέρει να κερδίσει ξανά τον Μάριο Βρουσάι, στο ρόστερ του Θρύλου και να τον αναδείξει ακόμη περισσότερο, θα συζητάμε για μια σημαντική επιτυχία του προπονητή του Ολυμπιακού. Θα φανεί…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παίζουν σήμερα Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ

Παίζουν σήμερα Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ

Οι δύο από τους τρεις αντιπάλους του Θρύλου και η μία προσεχής (η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν) έχουν σήμερα ματς στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Την Κυριακή το απόγευμα παίζει η Ναντ.