Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα χρειάστηκε η Φράιμπουργκ, αλλά νίκησε

Τα χρειάστηκε η Φράιμπουργκ, αλλά νίκησε
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 18:35

Πολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Μάιντς σημείωσε η Φράιμπουργκ για την 8η αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα, αν και παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα καλό στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 2-0, ένα κακό στο δεύτερο όπου πιέστηκε πολύ από την αντίπαλό της.

Ο Γκρέγκοριτς έκανε το 1-0 στο 3’ και ο Κίερε στο 37’ με κοντινή κεφαλιά από σουτ του Γκρέγκοριτς στο δοκάρι, το 2-0 για την ανώτερη Φράιμπουργκ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, όμως, κυριάρχησε η Μάιντς. Μείωσε στο 52’ με το γκολ του Μάρτιν και είχε αρκετές ευκαιρίες να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλο του Ολυμπιακού. Εν τέλει, έμεινε αυτό το 2-1 υπέρ της Φράιμπουργκ.

Η ενδεκάδα της Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Σιλντιλία, Ματίας Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρίστιαν Γκίντερ, Έγκεσταϊν (93’ Κεϊτέλ), Χόφλερ, Ντόαν (69' Σκέντε), Κίερε (69' Γου-Γεόνγκ), Γκρίφο (84' Βέισοπτ), Γκρέγκοριτς (84' Πέτερσεν).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης