Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλές δοκιμές, διαφορετικές ιδέες και μια προσέγγιση στην πιθανή ενδεκάδα

Πολλές δοκιμές, διαφορετικές ιδέες και μια προσέγγιση στην πιθανή ενδεκάδα
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 11:26

Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι του Μίτσελ, στον πάγκο του Ολυμπιακού, σε αυτή τη δεύτερη θητεία του. Απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κάνει μια εξαιρετική εκκίνηση, να πάρει αυτό που θέλει και να δείξει ότι η ομάδα του έχει γυρίσει σελίδα και κινείται πλέον στα γνωστά της, υψηλά στάνταρ. Δεν θα είναι εύκολο. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι κατά πολύ ανώτερος του Ατρόμητου. Αλλά γιατί μιλάμε για το πρώτο ματς με νέο προπονητή στον πάγκο. Και αυτό πάντα είναι ιδιαίτερο, από όλες τις απόψεις.

Ο Μίτσελ έχει κάνει πολλές δοκιμές. Έχει διαφορετικές ιδέες και πάμε να κάνουμε μια προσέγγιση στην πιθανή ενδεκάδα για το απόγευμα (16:00). Ο Μίτσελ δεν «άνοιξε τα χαρτιά του», ενόψει Ατρόμητου. Για την ενδεκάδα υπάρχουν ορισμένοι σίγουροι. Άλλοι όχι τόσο.

Ο Τζολάκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα ο Ολυμπιακός έχει μείνει, λόγω τραυματισμών, με Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο. Οι δυο τους θα παίξουν. Στα άκρα αναμένεται να είναι οι Όλεγκ και Άβιλα, με προβάδισμα έναντι του Βρσάλικο. Δεν είναι σίγουρο.

Στο κέντρο ο Εμβιλά θα έχει δίπλα του τον Ίνμπομ, αν εκείνος είναι στο 100%, αλλιώς τον Μπουχαλάκη. Στο «10» θα είναι ο Μπιέλ.

Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας και Γκάρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Μπακαμπού. Χωρίς να είναι σίγουρο ότι ο Μίτσελ δεν θα προτιμήσει τον Ελ Αραμπί.

Είπαμε, υπάρχουν σίγουροι για την 11άδα. Άλλοι όχι τόσο. Ο Μίτσελ δεν «άνοιξε τα χαρτιά του», δοκιμάζοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης