Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αύρα του και μόνο πάει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο

Η αύρα του και μόνο πάει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 12:41

Είναι μια νέα αρχή. Είναι μια νέα σελίδα. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει ξανά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για πρώτη φορά με τον Μίτσελ στον πάγκο, σε αυτή τη δεύτερη θητεία του Ισπανού τεχνικού, στην ομάδα της καρδιάς του (μαζί με τη Ρεάλ προφανώς). Και αυτό από μόνο του αρκεί, για να προσδώσει στο εν λόγω παιχνίδι, αυτό της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο, το οποίο μπορεί να το κάνει αυτό. Κάθε άλλο… Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός έχει τον Μαρσέλο!

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Βραζιλιάνος είναι παρών. Παρών και σιγά-σιγά μπαίνει σε διαδικασία ένταξης στο ροτέισον. Κάτι το οποίο εξιτάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος από την ημέρα κατά την οποία η μεταγραφή-βόμβα ανακοινώθηκε, είναι σε… αναμμένα κάρβουνα! Η παρουσία του Μαρσέλο στην αποστολή για τον Ατρόμητο και η πιθανότητα ο κόσμος να τον δει έστω και λίγο να πατάει το χορτάρι στο Καραϊσκάκη, έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον στα ύψη!

Αυτό είναι το στοιχείο το οποίο έχει ο Μαρσέλο. Και ο Χάμες βεβαίως, αλλά εν προκειμένω για τον Μαρσέλο μιλάμε, ο οποίος είναι παρών. Η αύρα του και μόνο πάει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης