Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ–ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ–ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 14:33

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με αρκετές γκέλες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ και αυτό οδήγησε στην απόλυση του κόουτς Κορμπεράν, μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα (1-2) στην έδρα του Άρη. Στον απόηχο των μεγάλων μεταγραφών των Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, αλλά και του Πασχαλάκη και την έλευση του Μίτσελ στον πάγκο, οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο. Μεσοβδόμαδα, υπάρχει βέβαια και ο πολύ κρίσιμος αγώνας με αντίπαλο την Καραμπάχ για του Γιουρόπα Λιγκ, που αναμένεται να κρίνει πολλά αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ατρόμητος μετρά δύο νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (2-2-1) στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (3-1), πριν έρθει η ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2) και η ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό (1-1). Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού (4-1), την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία σε αγώνα με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δεν υπήρχε ρυθμός στο ματς, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά –αλλά χωρίς αποτέλεσμα- στο γκολ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Μίτσελ: «Πολύ καλός προπονητής ο Βαλβέρδε»

Συνέντευξη στο «Radio Marca» για το ισπανικό ποδόσφαιρο και το μέλλον του, παραχώρησε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: «Στη Χετάφε, με απέλυσαν στα μισά της σεζόν, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, ότι αυτό το έκαναν αφού πρώτα πήραν οκτώ ποδοσφαιριστές που ζήτησα, επτά εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε βασικές μονάδες στην ομάδα».

Όσο για τον επόμενο προπονητή στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο 59χρονος κόουτς του Θρύλου είπε: «Για όποιον έχει μεγάλη εμπειρία, θα είναι καλά. Η Ισπανία έχει μεγάλη ποικιλία καλών ποδοσφαιριστών, όμως επίσης υπάρχουν και αρκετοί καλοί προπονητές στο πρωτάθλημα, όπως ο Βαλβέρδε. Υπάρχει ποιότητα στο ποδόσφαιρο μας και η μνήμη μας είναι κοντή όταν μιλάμε για τους προπονητές. Οι άνθρωποι θυμούνται τον Αντσελότι και λίγους ακόμα».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Στο σπίτι του ο παιχταράς! (video)

Στο σπίτι του ο παιχταράς! (video)

Το πρώτο του μεγάλου ΜΑΡΣΕΛΟ στον Θρύλο, παρών ο Βραζιλιάνος στον Ναό, στην πρώτη του αποστολή. Δείτε πλάνα από την άφιξη στο Καραϊσκάκη!