Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ επίθεση!

Φουλ επίθεση!
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 15:16

Ενδεικτικό του τι μπορούμε να περιμένουμε, από τη δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, είναι το ματς με τον Ατρόμητο και μάλιστα πριν καν αυτό… αρχίσει! Ο Μίτσελ με το «καλημέρα» έδειξε τις διαθέσεις του! Αποφάσισε και προχώρησε σε μια ενδεκάδα με δύο επιθετικούς, με δύο επίσης πολύ επιθετικά εξτρέμ και δείχνει ότι δεν… καταλαβαίνει. Θέλει έναν Ολυμπιακός που θα παίζει ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ και αυτό δείχνει με το «καλημέρα»!

Μόλις χθες, Σάββατο, ο Ισπανός είχε τονίσει ότι πρέπει να περιμένουμε έναν Ολυμπιακό «όπως πρέπει πάντα να είναι». «Να περιμένετε έναν Ολυμπιακό όπως πρέπει να είναι πάντα. Καταρχήν, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεύτερον, θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη περιμένοντας από τους άλλους να του κάνουν «δώρα». Έχει παλέψει και τα έχει κερδίσει όλα αυτά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με ταπεινότητα και τον μέγιστο σεβασμό σε όλους», δήλωσε ο Ισπανός.

Και αυτό πράττει. Βγαίνει να παίξει απέναντι στον Ατρόμητο ως η μεγαλύτερη ομάδα. Ως το φαβορί. Ως ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φουλ επίθεση και με ΜΟΝΟ στόχο τη νίκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στο σπίτι του ο παιχταράς! (video)

Στο σπίτι του ο παιχταράς! (video)

Το πρώτο του μεγάλου ΜΑΡΣΕΛΟ στον Θρύλο, παρών ο Βραζιλιάνος στον Ναό, στην πρώτη του αποστολή. Δείτε πλάνα από την άφιξη στο Καραϊσκάκη!