Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: Άλλη κλάση!

Χουάνγκ: Άλλη κλάση!
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 19:44

Άλλη κλάση ο Μαρσέλο. Άλλη κλάση και ο Χάμες Ροντρίγκες. Παίκτες παγκόσμιου επιπέδου. Με αμέτρητους τίτλους και σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης. Άλλη κλάση, όμως, και ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 με τα δύο γκολ του Σίντρικ Μπακαμπού. Κάθε επαφή του με την μπάλα έδειχνε ακριβώς αυτό. Έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή με μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας και το έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παίζει με άνεση στο «8», παίζει με άνεση και στο «10» και έχει δείξει από την αρχή το επίπεδό του, ανεβάζοντας τον Ολυμπιακό όταν αγωνίζεται. Ειδικά η κάθετη που βγάζει στο δεύτερο ημίχρονο, είναι όλα τα λεφτά, ασχέτως με το ότι η φάση δεν ολοκληρώθηκε με γκολ.

Ο Χουάνγκ αποδεικνύει το πιο... απλό, ότι αν είσαι καλός ποδοσφαιριστές, τις περισσότερες φορές το δείχνεις από την αρχή. Όπως και ο Νοτιοκορεάτης μέσος. Μπήκε από την αρχή και έδειξε πως είναι άλλη κλάση! Και είναι μεγάλη υπόθεση που τον έχει ο Ολυμπιακός...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης