Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπακαμπού και η... Μπαρτσελόνα!

Ο Μπακαμπού και η... Μπαρτσελόνα!
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 18:43

Ο Σίντρικ Μπακαμπού μόνο… τυχαίο όνομα δεν είναι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Κονγκολέζος επιθετικός, που σκόραρε δύο γκολ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική της Super League, ήταν στο… μάτι κορυφαίων συλλόγων από την Ευρώπη και κυρίως, από την Ισπανία, στο πρόσφατο παρελθόν.

Στην Ισπανία, εξάλλου, ο νέος φορ του Θρύλου «έχτισε» τον μύθο του, σκοράροντας 47 φορές και μοιράζοντας πέντε ασίστ με τη Βιγιαρεάλ, σε 105 ματς!

Είναι αξιοσημείωτο, πως τον Νοέμβριο του 2021 και μετά την αποχώρηση του Κουν Αγκουέρο από την Μπαρτσελόνα, ο ισπανικός Τύπος σχολίαζε: «Αυτή τη στιγμή, ο Μπακαμπού είναι μια πολύ δυνατή επιλογή». Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά, που οι «μπλαουγκράνα» είχαν «συνδεθεί» με την περίπτωση του στράικερ των Πειραιωτών. Στο παρελθόν, μετά από έναν τραυματισμό του Λουίς Σουάρες, η «Μπάρτσα» είχε ψηλά στη λίστα της τον «ερυθρόλευκο» Μπακαμπού, ωστόσο προτίμησε στο… φινάλε τον Λουκ Ντε Γιόνγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης