Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμίνι» το «Γ. Καραϊσκάκης» με Καραμπάγκ!

«Καμίνι» το «Γ. Καραϊσκάκης» με Καραμπάγκ!
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 19:30

Με «όπλο» τον κόσμο του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Καραμπάγκ, την Πέμπτη (6/10, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Με την κινητικότητα για τα εισιτήρια του ματς με τους Αζέρους να είναι έντονη από τον κόσμο του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, έχουν απομείνει μόλις 4.000 «ερυθρόλευκα» εισιτήρια, για τη μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βαδίζουμε ολοταχώς για sold out!

Τα «μαγικά χαρτάκια», λοιπόν, για το Ολυμπιακός-Καραμπάγκ, φεύγουν με ταχύτατο ρυθμό τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα «βράζει». Ο κόσμος θα δώσει στην ομάδα του Μίτσελ την έξτρα ώθηση, την έξτρα δύναμη που χρειάζεται. Σε ένα ματς κομβικό, που μπορεί να αλλάξει τα ευρωπαϊκά δεδομένα των Πειραιωτών, οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι εκεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το ίντερνετ όλο το 24ωρο έως την έναρξη του αγώνα. Από τα εκδοτήρια, την Τετάρτη (5/10) 10:00-18.00 και την Πέμπτη (6/10) από τις 10:00 έως τη σέντρα του αγώνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης