Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το βλέμμα στην Καραμπάγκ! (video)

Με το βλέμμα στην Καραμπάγκ! (video)
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 23:25

Στο Europa League και την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ μεταφέρεται η ποδοσφαιρική δράση.

Ο Μακαμπού συστήθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού με δύο γκολ κατά του Ατρόμητου, όμως ο Γάλλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Καραμπάχ. Ο Μίτσελ θα επιλέξει για την επίθεση έναν από τους Αμπουμπακάρ ή Μπιέλ, αφού οι Ουί Τζο και Αραμπί είναι τραυματίες.

Το Ευρω-αμερικάνικο Ινστιτούτο Γυναικών συμπλήρωσε 26 χρόνια λειτουργίας και βράβευσε ανθρώπους που βοηθούν στις δράσεις του, όπως τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού, Μαρσέλο.

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Ευχαριστώ πολύ την Ελλάδα που με υποδέχτηκε, που συνεχίζω εδώ την καριέρα μου», δήλωσε ο Μαρσέλο.

Η ΑΕΚ εγκαινίασε με νίκη την «Αγιά Σοφιά», επικρατώντας 4 – 1 επί του Ιωνικού. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον Άντραζ Σπόραρ για τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία. Ο Σλοβένος επιθετικός υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά. Ο Πορτογάλος επιθετικός συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και θα τελεί υπό παρακολούθηση.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Bakagoal» τον Οκτώβριο!

«Bakagoal» τον Οκτώβριο!

Το 18% των γκολ του, ο επιθετικός του Ολυμπιακού τα έχει σκοράρει τον 10ο μήνα του χρόνου.