Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον

Παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 12:42

Μιλάμε για ένα παιχνίδι σημαντικό. Ίσως και κάτι παραπάνω. Παραπάνω και από σημαντικό… Ο Ολυμπιακός τίθεται απέναντι στην Καραμπάγκ απόψε, με στόχο το να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην Ευρώπη και να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό του σερί, στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός απόψε παίζει, επί τοις ουσίας, το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Με νίκη απόψε, επί της Καραμπάγκ, μπορεί να βάλει γερά τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Να παλέψει με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και πιθανότατα με τη Ναντ, για να πάρει τη δεύτερη θέση και να συνεχίσει στο Europa League, προσδοκώντας μετά τις γιορτές να έχει μία πολύ πιο δεμένη ομάδα, αλλά και περισσότερες πιθανότητες να κάνει κάτι πολύ πιο αξιόλογο, στη διοργάνωση.

Πολλά κρίνονται απόψε. Ίσως και… τα πάντα. Αυτό βάζει δεδομένα έξτρα πίεση στην ομάδα του Μίτσελ. Αλλά Ολυμπιακός σημαίνει πίεση… Απλά τα πράγματα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης