Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοκριτική, δουλειά, δουλειά, δουλειά

Αυτοκριτική, δουλειά, δουλειά, δουλειά
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 10:09

Πλήγμα βαρύ αυτό της Πέμπτης. Ασήκωτο. Δεν το σηκώνει εύκολο ο Ολυμπιακός αυτό το 0-3 από την Καραμπάγκ. Μέσα στο Καραϊσκάκη. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά για ένα ημίχρονο και παραπάνω η ομάδα δεν ήταν κακή. Κάθε άλλο. Και φάσεις έφτιαξε και απείλησε και σωστά (ως επί το πλείστον) αμύνθηκε και ικανό τερματοφύλακα είχε. Αλλά στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν μέσα σε ένα μικρό διάστημα. Η οποία «κάθισε». Μιλάμε για κατάρρευση. Και δυστυχώς μετά το 1-0 ήταν εμφανές ότι το σκορ θα ανοίξει, αφού ο Ολυμπιακός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Όλα αυτά πρέπει να δουλευτούν. Το συντομότερο δυνατό.

Ναι, υπάρχει ο αντίλογος που λέει «νέος προπονητής». Ναι, υπάρχει ο αντίλογος που λέει «νέα ομάδα». Ναι, υπάρχει ο αντίλογος που λέει «μικρό το διάστημα δουλειάς με τις νέες συνθήκες, ας δώσουμε χρόνο». Ναι σε όλα αυτά. Αρκεί σε κάθε ματς ο Μίτσελ να εντοπίζει τα σωστά και τα λάθη. Και στο επόμενο ματς να κάνει η ομάδα του τα ίδια σωστά και περισσότερα, αλλά και λιγότερα λάθη… Μόνο έτσι θα υπάρξει πρόοδος.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μια προσέγγιση: Αυτοκριτική, δουλειά, δουλειά, δουλειά. Και πάλι δουλειά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν είναι εύκολο εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου να χτίσεις ομάδα, αλλά αυτό ακριβώς καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Μπαλάρα και τσαμπουκάς

Ο Πεπ Μπιέλ δείχνει κάθε φορά που πατάει στο χορτάρι, ότι πρέπει η 11άδα να… αρχίζει από εκείνον.